Connect with us

Noul tip de PREZERVATIV face furori printre tineri! Trebuie neapărat să îl încerci

De Citit

Noul tip de PREZERVATIV face furori printre tineri! Trebuie neapărat să îl încerci

Ai folosi așa ceva?

Ce? Nu ştiai că există aşa ceva? Ei bine, află că există şi este chiar folosit. Ce-i drept, de numai 10% dintre femei

Prezervativul este o bucată de latex de formă dreptunghiulară, care poate fi lubrifiată pentru o plăcere mai accentuată. Aceasta se aplică pe organul genital al femeii și, spun cei care l-au încercat deja, nu incomodează cu absolut nimic.

La origine, astfel de folii erau folosite în cabinetele dentiştilor, pentru protejarea cavităţii orale în timpul unei intervenţii stomatologice.

„Folia pentru oral este însă mult mai subţire, astfel că permite partenerilor să experimenteze aceleaşi senzaţii plăcute în timp ce fac oral”, spune dr. Madeleine Castellanos, medic la Centrul Rashita Hurst şi autor al cărţii Wanting to Want: What Kills Your Love Life and How to Keep It.

Pe de altă parte, folia nu te protejează de păduchii pubieni.

„Chiar dacă folia oferă protecţie, dacă este folosită corect, mai puţin de 10% dintre femei apelează la această metodă în mod regulat. Multe nu ştiu însă de această metodă de protecţie”, spune dr. Castellanos.

Dental Dam face deja furori printre tinerii din străinătate.
El nu a aparut inca in Romania…

Deasemenea, stiai ca folia de aluminiu din bucatarie e si metoda de protectie?

Daca iti inchipuiai ca oralul este mai sigur decat amorul normal, ei bine te inseli! De multe ori, bolile se transmit si pe aceasta cale. Expertii de la intimatemedicine.com propun diverse metode de protectie: cea mai inedita – folia de gatit din bucatarie!

Te-ar putea interesa si: Specialiștii vorbesc! Vârsta dictează! Iată cât trebuie să dureze o partidă de amor în funcție de vârsta, dacă ești sănătos

Potrivit psihologilor, partida de amor nu este direct proporţională cu satisfacţia, iar durata acesteia depinde de cât de închegată este relaţie şi de specificul ei.

Există însă o durata standard a unei partide de amor obişnuite?

Atunci când auzi expresia „am făcut-o toată noaptea” nu înseamnă că toată noaptea au avut loc intrari-iesiri intensive, deoarece corpul uman chiar dacă ar putea rezistă, la un moment dat cedează oricât de lungă ar fi noaptea. Cercetătorul Eric Corty este de părere că o partida durează de la 3 la 13 minute, din momentul în care are loc penetrarea.

Un alt specialist, dr. Irwin Goldstein, editorul revistei americane Journal of Intime Medicine, spune că o partida obişnuită durează 7,3 minute, după un studiu făcut pe 1500 de cupluri.

Psihologul Marianne Brandon susţine că există multe mituri legate despre viaţă din dormitor şi că oamenii nu trebuie să îşi facă griji în legătură cu durata optimă a actului intim, aceştia ar trebui să urmeze strict plăcerea şi chimia dintre cei doi.

Concluzia, deşi există un timp mediu în care se petrece actul amoros, trebuie să ţii cont de plăcerea pe care o simţi în momentul în care eşti alături de partenerul tău drag. Nu durata contează, ci senzaţiile trăite şi armonia de cuplu în pat.

Cat dureaza, in medie, o partida?

Am vrut să aflăm cu exactitate care este durata medie a unei partide și am descoperit că doctorul Brendan Zietsch, psiholog la Universitatea Queensland, a făcut un studiu în acest sens pe 500 de cupluri, din toate colțurile lumii.

Rezultatele acestui studiu au arătat că durata unei partide se încadrează, în general, între 33 de secunde și 44 de minute. Cu toate acestea, durata medie a unei partide este de 5,4 minute.

Vârsta dictează durata partidei

Mergând mai departe de descoperirea doctorului Zietsch, vârsta bărbatului joacă un rol important în partidele de amor, deoarece este factorul principal care influențează durata actului intim.

Conform specialiștilor, iată care este media duratei unei partide, calculată la vârsta bărbaților caucazieni, având ca țară de origine România:

Așadar, data viitoare când auzi povești despre partide care au durat o noapte întreagă, cel mai probabil spuse de bărbați, amintește-le că acest lucru este practic imposibil.

Da, se poate să o faci de la apus și până la răsărit, dar asta presupune mai multe partide consecutive, cu eventuale pauze, și – desigur – preludiu, jocuri erotice și postludiu…

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top