Connect with us

Poți să CUMPERI ACEST ORAȘ din Australia cu prețul unui apartament din centru!

De Citit

Poți să CUMPERI ACEST ORAȘ din Australia cu prețul unui apartament din centru!

Nu îți permiți să îți cumperi un apartament în centrul Bucureștiului? Poți cumpăra acest orășel din Australia, în schimb. Cu mai puțin din prețul unui apartament luxos din capitală, poți să te muți singur în Allie’s Creek din Monogorilby, Queensland.

Orașul este format din 16 case cu balcoane de jur împrejur, străzi luminate electric, centrală electrică, stație de purificare a apei, un baraj și a linie telefonică ce este conectată în fiecare casă.

2

Există chiar și o fabrică de cherestea cu toate mașinariile și tot ce este nevoie pentru a o pune din nou pe picioare. Un loc perfect dacă nu ești omul făcut pentru oraș sau pur și simplu te atrage ideea de a fi tăietor de lemne.

Și poți avea totul cu numai 750.000 $ ! Da! Mult mai puțin decât un apartament luxos!

În acest moment, cam jumătate dintre casele din Allie’s Creek sunt ocupate de către chiriași, dar propietarul orășelului declară ca locul pe care îl deține este perfect pentru festivaluri de muzică, parcare de rulote sau ca loc în care să te retragi la pensie.

4

Acest mini-oraș este incredibil! 

Propietarul a început să primească o gramadă de oferte de când anunțul lui s-a viralizat. Ceea ce nu este surprinzător având în vedere prețul pe care acesta îl cere.
Deci dacă te-ai gândit să te muți din locația actuală și să ai un întreg oraș numai pentru tine, ar cam fi timpul să te grăbești să îl cumperi înainte să-ți fure altcineva afacerea!

 

 

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top