Connect with us

RESTURI UMANE în conservele de CARNE pe care le exportă în Africa ! CHINA neagă acuzațiile !

De Citit

RESTURI UMANE în conservele de CARNE pe care le exportă în Africa ! CHINA neagă acuzațiile !

Ambasadorul Chinei din Zambia a fost obligat să iasă și dea declarații pentru a nega acuzațiile care se aduc țării sale. În presa din întreaga lume au apărut o serie de imagini turlburătoare în care apăreau cadavre umane în abatoare.  China a fost acuzată că marinează cadavrele, le mixează cu produse animale și le conservă pentru a le trimite la export în Africa!

 

Toate rapoartele recent apărute în presa on-line citează o femeie care provine și trăiește în China și care îi avertizează pe toți cei din Zambia despre conservele de carne de vită pe care le consumă.

 

Femeia anonimă declara că există companii chinezești care colectează cadavre umane, le dezosează și le pun la marinat alături de resturi de carne de vită pe care le apoi le pun în conserve și le exportă spre comercializare în Africa.

 

3462C1A200000578-3599649-image-a-7_1463687265698

 

Totul a luat o așa amploare încât autoritățile au trebuit să intervină și să pornească o investigație. Se crede că se dorește distrugerea relațiilor bune și de lungă durata dintre China și Zambia.

3462C18200000578-3599649-image-a-6_1463687260398

Ambasadorul chinez a spus: „Un ziar local a scris și a împânzit un zvon fals, cum că China ar pune carne de om în conservele pe care le trimite la export și le vinde spre Africa. Este o acuzație malițioasă și gravă, ceea ce este neacceptabil pentru noi. Suntem revoltați și furioși că ni s-au adus astfel de acuzații

Ancheta a demonstrat că imaginile proveneau de pe platourile de filmare ale peliculei „Resident Evil 6”, folosite acum 4 ani la promovare. Pozele au fost preluate de un utilizator și puse pe o rețea de socializare alături de următoarele cuvinte : „chinezii au inceput sa produca carne conservată din cadavre umane, apoi le vând către Africa„, iar un tabloid a preluat informațiile false.

 

 

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top