Connect with us

TE BAGI? Milionar din Hong Kong OFERĂ $180,000,000 ca să te căsătorești cu fiica lui!

De Citit

TE BAGI? Milionar din Hong Kong OFERĂ $180,000,000 ca să te căsătorești cu fiica lui!

„Milionar, tată de lesbiană, caut ginere. Ofer recompensă” .Un magnat afemeiat din Hong Kong este dispus să-şi dea toată averea pe mâna bărbatului care se va însura cu fiica lui lesbiană.

 

Magnatul oferă o „recompensă de căsătorie” în valoare de 180 milioane de dolari bărbatului care va reuşi să câştige inima fiicei sale lesbiene. Cecil Chao a anunţat fabuloasa recompensă după ce fiica lui, Gigi, s-a măritat în Franţa cu partnera ei de viaţă, cu care e împreună de şapte ani, scrie South China Morning Post.

„Nu contează dacă e bogat sau sărac. Cel mai important e să fie generos şi bun la suflet”, a declarat magnatul în vârstă de 76 de ani.

„Gigi e o femeie foarte sufletistă, care e şi talentată, şi frumoasă. E devotată părinţilor ei, e generoasă şi face muncă voluntară”, aşa îşi laudă milionarul odrasla.

El refuză să creadă că Gigi este măritată în străinătate. Oricum, căsătoriile persoanelor de acelaşi sex nu sunt recunoscute în Hong Kong.

Milionarul care oferă recompensă este un afemeiat notoriu, el însuşi declarând că a întreţinut relaţii sexuale cu 10.000 de femei!

 

 

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top