Connect with us

Ţine-te bine! Topul celor mai haioase nume din România. Ce o fi fost în capul părinţilor?!

De Citit

Ţine-te bine! Topul celor mai haioase nume din România. Ce o fi fost în capul părinţilor?!

Ati auzit de Henorel Nitu, Ruptureanu Rozeta sau Rudol Pufulete?

Romanii dau dovada de o imaginatie iesita din comun atunci cand vine vorba de numele pe care le dau copiilor. Din pacate, unii vor suferi toata viata din cauza ca parintii probabil ca nu au fost in toate mintile atunci cand i-au botezat.

Buletin_2

 

 1. Struţ Modest
 2. Rândunel Pisica
 3. dl. Carmen Stamatescu
 4. Supplexa Memoranda Onac
 5. Întuneric Steluţa Luminiţa
 6. Rămurel Pastramă
 7. Geniloni Sfeclă
 8. Gigel Potrivitu
 9. Rudolf Pufulete
 10. Salomeea Guinea
 11. Marian Muculeț
 12. Andaluzia Poşircă
 13. Renato Lacrimă
 14. Tuduce Dorule Dicusară
 15. Triţă Făniţă
 16. Raiu Viorica Speranţa
 17. Roxana Grivei
 18. Artaxerxe Bubulac
 19. Exacustodian Păuşescu
 20. Amorel Vătămănescu
 21. Marcelon Bunică

Potrivit Anuarului Statistic al Romaniei, zeci de concetateni ai nostri au nume de animale, pasari, tari, fructe, instrumente muzicale, organe anatomice, culori, copaci si multe altele.

Cele mai frecvente sunt Curca (purtat de circa 4.600 de persoane), Pasarica (1.600), Buca (2.996), Bucila (228), Coi (3), Mortu (581), Pipi (226), Curu (6), Bounegru (611), Boubatran (119), Putica (244), Regulatu (27), Sfarc (16), Gainat (61), Bulan (7), Gunoi (50), Jegu (90), Nespalatu (71), Galeata (276), Castron (25), Belibou (507), Laba (880), Flocea (1.728), Sulica (540), Muia (233) sau Oasenegre (109).

In Romania traiesc si 22 de persoane care se numesc Ministru, iar alti 10 romani se mandresc cu numele Presedinte. La fel de neobisnuite sunt si Betivu (purtat de 219 romani), Prostu (1 persoana), Nebunu (850), Blegu (515), sau Expertiza (1), Justitia (2), Politia (3), Facultatea (2), Farmacia (1), Portocala (65), Lamaia (18) si Semafor (1).

Citeste si: Obișnuiești să te rogi la Dumnezeu? Atunci trebuie să citești această POVESTE plină de ipocrizie, dar totuși amuzantă!

Ipocrit – (despre persoane) Care este lipsit de sinceritate; prefăcut; fățarnic; iezuitic; duplicitar.

Într-un orăşel plin de oameni credincioşi, se mută un tip, pregătit să-şi deschidă o afacere. Acesta se hotărăşte să-şi deschidă un bar, însă locul pe care l-a găsit la un preţ foarte bun era chiar lângă o biserică.

Bineînţeles, reprezentanţii bisericii şi credincioşii au început să protesteze împotriva deschiderii barului, trimiţând petiţii şi rugându-se în fiecare zi pentru ca afacerea să nu fie prosperă.

Proprietarul nu a vrut să se oprească, iar barul începuse să arate destul de bine. Totuşi, cu doar câteva zile înainte de marea deschidere, barul a fost lovit de un fulger şi a ars până la temelie.

Credincioşii erau încântaţi şi se arătau mulţumiţi că rugăciunile lor au fost ascultate. Totul până când proprietarul barului a dat biserica în judecată, cerând despăgurbiri de 1 milion de dolari, pe motiv că biserica, prin credincioşi şi rugăciunile lor, este responsabilă pentru eşecul afacerii sale.

Ajunşi în faţa instanţei, reprezentanţii bisericii au negat vehement implicarea celor sfinte în distrugerea barului, spunând că rugăciunile lor nu puteau face aşa ceva. Ba chiar au venit şi cu un studiu care atestă că rugăciunea nu poate avea un asemenea impact.

Judecătorul, studiind cu atenţie actele ce i-au fost aduse, a zis:

”Încă nu ştiu ce voi decide, însă din toate documentele din faţa mea, reiese un singur lucru: de o parte avem un proprietar de bar care crede în puterea rugăciunii, iar de cealaltă parte un grup de clerici susţintuţi de credincioşi, care nu cred în asta.”

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top