Connect with us

Ce lucruri importante dezvăluie POZIȚIA în care dormi cu partenerul despre voi doi și relația voastră

De Citit

Ce lucruri importante dezvăluie POZIȚIA în care dormi cu partenerul despre voi doi și relația voastră

Știai că poziția în care dormi poate spune multe despre tine? Dar oare ce spune despre tine poziția în care dormi cu partenerul/a?

Psihologul pe probleme de cuplu, Corrine Sweet declară: ”În timpul somnului nu ești conștient de tine și de limbajul corpului, așa ca nu poți fi fals. Acesta este momentul când ești onest, vulnerabil, iar poziția de dormit poate dezvălui multe despre relația ta.

Iată ce dezvaluie felul în care dormi cu perechea ta:

8c01ecf9c2bf0c0fb328bde5ca4fed5d.600x1. Pozitia de incertitudine

Partenerii stau spate în spate, deci cu fața spre exterior, de obicei pe laturile opuse ale patului. Această poziție semnalează probleme majore în cuplu, sau demonstrează pur și simplu că aveți nevoie de un somn bun, fiecare separat.

df0032c1-5265-41f5-8fb7-b1fe611c7995

2. Crabul
Semnalele non-verbale indicate de această poziție subliniază clar existența unor probleme de cuplu.  Partenerii stau la mare distanță unul de celălalt, poate pentru că își doresc mai mult spațiu, mai multă intimitate și poate indica in mod tacit o nevoie sau o tendintă de separare, de despărtire.

b34033cc1121593fc5b144a958884269.600x (1)3. Poziția țiglelor (de pe acoperiș)

De obicei, unul dintre parteneri stă intins pe spate, iar celălalt stă cu capul asezat pe umarul partenerului/ei, ceea ce demonstrează faptul că cel din urmă este mai dependent și mai supus.

6d2dc82c6d0d5b443d086ce4f5394f4e.600x

4. Față în față
Față în față, însă partenerii nu se ating. Arată nevoia de comunicare în cuplu.

8a7ba839-4e73-46f3-a43d-ad4cd6044f80

5. Leagănul iubitei
Această poziție presupune strângerea în brațe a partenerei pe lângă sprijinirea capului acesteia pe pieptul tău. Poziția denotă multă intimitate, afecțiune, grijă și delicatețe, consolidând sentimentele de protecție și siguranță.

.600x

6. Îmbrățișarea înnodată
Aceasta este cea mai intimă, dar și cea mai puțin frecventă poziție de dormit pentru cupluri. Coincide, de obicei, cu perioadele de iubire profundă sau de conexiune intensă, fiind cel mai des întalnita în faza de început a unei relații.

7. Poziția ”lingură”- barbatul stă in brațele femeii
Asta înseamnă ca partenerul dumneavoastră are nevoie de iubire, afecțiune și îngrijire. Această poziție de dormit nu este neapărat erotică, ci mai degrabă ocrotitoare si reconfortantă.

8. Poziția ”lingură”- femeia stă in brațele bărbatului

Bărbatul este iubitor și protectiv.  Este cea mai comună poziție de somn pentru toate cuplurile, dar mai ales pentru persoanele căsătorite de o perioadă scurtă de timp, cuprinsă între trei și cinci ani.

9. Poziția ”ZEN”

Ea este benefică cuplurilor, oferă comfort, relaxare și intimitate. Dormitul spate în spate cu atingerea fundurilor permite un contact fizic mai extins si o conexiune mai intimă.

10. Îmbrățișarea piciorului
Indică legături puternice de prietenie între partenerii de cuplu. Sunt conectați, dar independenți. Aceast mod de a dormi este ideal pentru stabilirea unui contact fizic indirect.

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top