Connect with us

ULTIMA ORĂ: Adio VIZĂ DE SUA pentru români. Vestea pe care o așteptai!

De Citit

ULTIMA ORĂ: Adio VIZĂ DE SUA pentru români. Vestea pe care o așteptai!

Ambasadorul SUA în România se declară foarte optimist în ceea ce privește eliminarea vizei pentru Statele Unite. Vestea pe care mulți români o așteptau a sosit, în final. Se poate să călătorim peste ocean fără să mai stăm la cozi pentru a obține viza.

Hans Klemm, ambasadorul SUA în România apreciază că românii ar putea merge în Statele Unite fără viză, începând cu 2016, dar nu mai devreme. El a mai declarat că subiectul migrației este unul dintre cele mai importante subiecte care se dezbat acum în campania electorală de peste ocean, așa ca nu vor fi schimbari importante în legislație până la final.

 
România este totuși pe drumul cel bun, îndeplinește cerințe importante, însa, încă exista probleme din cauza faptului că participanții români la acest program au o rată de refuz mai mare decât procentul minim legal de 3%. Deci refuzurile la cererile de viză sunt incă prea multe.

 
Hans Klemm declară: „Nu se vor produce schimbări în acest an, în privinţa vizelor. Imigraţia este un subiect sensibil şi mult dezbătut în campania prezidenţială din Statele Unite. Cel mai devreme, putem spera la unele schimbări legislative în 2017.

 

 

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top