Connect with us

Unghiile „Selfie” – Manichiura cu par care a ingrozit Internetul – Cum s-a ajuns la o asa inventie dubioasa

De Citit

Unghiile „Selfie” – Manichiura cu par care a ingrozit Internetul – Cum s-a ajuns la o asa inventie dubioasa

La capitolul manichiură, e loc de multe ciudățenii: am văzut unghiile sub formă de bile, manichiurile cu plante, cu blană și cu tot felul de aplicații ciudate. Însă manichiura cu păr uman merge deja prea departe, iar reacțiile de pe Internet sunt dovada perfectă: ​

La capitolul manichiură, e loc de multe ciudățenii: am văzut unghiile sub formă de bile, manichiurile cu plante, cu blană și cu tot felul de aplicații ciudate. Însă manichiura cu păr uman merge deja prea departe, iar reacțiile de pe Internet sunt dovada perfectă.

Este greu să ții pasul cu trendurile de manichiură care apar peste noapte. Nu îți face griji, nu este cazul să le acorzi atenție tuturor. Unele sunt chiar simple și drăguțe, însă unele chiar nu ar trebui purtate în viața de zi cu zi. La fel este cazul și cu această ciudățenie care a îngrozit Internetul: manichiura cu păr și fețe umane.

Let my hair grow here 머리가 자란다 painted all by myself @designdain

A post shared by Dain Yoon 윤다인 (@designdain) on

Dain Yoon este creatoarea acestor unghii înspăimântătoare la prima vedere, dar foarte complexe dacă le analizezi în detaliu. Fiecare deget exprimă câte o stare de spirit, iar pictura este extrem de realistă, mai ales în combinație cu acel păr.

Say hi🖐🏻 to Dain1, Dain2, Dain3, Dain4… painted all by myself @designdain 🎨

A post shared by Dain Yoon 윤다인 (@designdain) on

Opera ei a stârnit atât de multe reacții pe Internet încât avem toate motivele să credem că se naște un nou trend chiar sub ochii noștri. Oamenii s-au declarat mai degrabă deranjați și terifiați de manichiura cu păr creată de Dain.

Oricât am aprecia creativitatea din spatele lor, trebuie să recunoaștem că sunt destul de ciudate. Tu ce părere ai despre aceste unghii?

Uite si alte lucrari ale ei:

Citeste si: Află care este CULOAREA NUMELUI tău și ce spune despre tine. Vei avea o mare SURPRIZĂ

Ce spune despre tine culoarea numelui tău

Aura ta are o culoare dominantă care se reflectă și asupra numelui tău, în funcție de literele pe care le conține. Află care este culoarea numelui tău și ce mesaj transmite despre tine celor din jur!

Urmărește tabelul de mai jos, scrie-ți numele cu litere mari pe o foaie și sub fiecare literă trece cifra corespondentă din tabel. Adună toate cifrele, iar dacă obții un rezultat din 2 cifre, adună-le din nou. La final, trebuie să ai un singur număr și acela îți va arăta care este culoarea numelui tău.

Este simplu să afli culoarea numelui tău

Exemplu:

A L E X A N D R A = 1+3+5+6+1+5+4+9+1 = 35;
3 + 5 = 8
Culoarea numelui Alexandra este 8, adică ROZ.

Ce spune culoarea numelui despre tine

Roșu – ești o persoană plăcută, amabilă și binevoitoare; ești gata să faci orice pentru familia ta; ești generoasă și ai o inimă mare; pentru prietenii tăi ești un sprijin valoros și toți te apreciază.

Portocaliu – ești foarte echilibrată și reușești să îți menții pacea interioară până și în momentele dificile; ai un farmec anume, ești atrăgătoare și plină de resurse; atragi atenția asupra ta și toți cei care te cunosc se simt bine alături de tine.

Galben – ești optimistă și le dai speranță celor din jur, ajutându-i să gândească pozitiv; îți păstrezi mereu veselia și încrederea, beneficiezi de o intuiție puternică și știi să alegi întotdeauna ce e bun pentru tine.

Verde – culoarea numelui tău arată despre tine că beneficiezi de un echilibru perfect între starea fizică și cea mentală; ești o fire practică, pragmatică și pozitivă; ești hotărâtă, știi ce vrei și îți menții deciziile pe care le iei; ești născută să fii un bun lider și multe persoane au încredere în tine.

Albastru – ești o optimistă incurabilă! Mereu găsești puterea interioară de a trece peste greutăți cu capul sus și fără traume; iubești cu generozitate, oferi ajutor la nevoie și păstrezi un echilibru ideal între ceea ce poți face și ceea ce poți avea.

Indigo – ai o poftă de viață incredibilă, ești pregătită oricând de experiențe noi și te dăruiești în dragoste cu toată pasiunea; dar ești și înțeleaptă și răbdătoare, te ferești de riscuri și nu te lași păcălită de iluzii; ai nevoie de succese și victorii și muncești mult pentru ele.

Violet – ești bine organizată, ai o inteligență vie și îți place să îți calculezi fiecare pas; muncești mult pentru a ajunge unde îți dorești și te ferești de imprudențe; poate că unii te consideră prea serioasă și plictisitoare, dar tu știi exact ce vrei de la viață.

Roz – culoarea numelui tău poate fi romantică și visătoare, dar tu nu ești deloc cu capul în nori; ai un spirit viu, ești independentă și sigură pe tine, ești veselă și optimistă; singurul defect este că uneori ești egoistă, dar te corectezi la momentul potrivit.

Auriu – radiezi iubire, bucurie și veselie; ești generoasă, onestă și foarte atentă cu cei din jurul tău; ai face orice să îi ajuți pe cei din jur, chiar dacă îți lași deoparte interesele tale.

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top