Connect with us

UNICORNII EXISTA! O femeie de 87 ani din China are UN CORN in FRUNTE!

De Citit

UNICORNII EXISTA! O femeie de 87 ani din China are UN CORN in FRUNTE!

Cu prima ocazie cand va veti mai afla intr-o discutie in contradictoriu cu un prieten asupra faptului ca unicornii exista sau nu, trebuie sa le aratati aceste fotografii. Sunt sigur ca nu o sa se mai indoiasca de parerile tale privind existenta unicornilor, extraterestrilor sau sirenelor. Poate.

O femeie din Sichuan, China a mers la medic prezentand o afectiune destul de rara si foarte ciudata. Ea parea sa aibe un corn in frunte, precum a unui unicorn. In varsta de 87 de ani, Liang Xiuzhen are o excrescenta de 12 cm/5 cm care i-a lasat pe toti doctorii muti de uimire.

A  inceput ca o simpla alunita neagra acum aproximativ 7 ani, dar de 2 ani de zile incoace s-a dezvoltat si a luat forma unui corn care are aproximativ 5 cm lungime.

Medicii au pretins ca aceasta este o crestere tumorala, un corn cutanat format din cheratina, aceeasi substanta din care parul si unghiile noastre sunt facute. Ei nu inteleg cum aceasta a putut sa se dezvolte, dar incepand ca o alunita, banuiesc ca soarele a fost un factor important.

Femeia pretinde ca din cauza acestui corn ea nici nu se poate odihni cum trebuie. Doctorii au spus ca exista proceduri medicale si o interventie chirurgicala care ar putea sa o scape de acest corn si de toate probleme care vin o data cu el, insa familia pretinde ca batrana este mult prea slabita pentru a intra in operatie.

Fotografiile le vezi aici:

Liang-Xiuzhen-1-740x651

Liang-Xiuzhen-3

Liang-Xiuzhen-4

PAY-Liang-Xiuzhen

 

Continue Reading

More in De Citit

Popular

To Top