Connect with us

Cu acest ingredient poti slabi pana la 10 kilograme pe luna!

Homepage

Cu acest ingredient poti slabi pana la 10 kilograme pe luna!

Adauga acest ingredient in alimentatia ta si slabeste pana la 10 kilograme pe luna!

Cu acest ingredient poti slabi pana la 10 kilograme pe luna! Foamea poate fi dusmanul tau numarul unul atunci cand iti doresti sa pierzi kilogramele in plus. Daca stii cum sa combini corect alimentele si care sunt ingredientele care te pot ajuta sa topesti grasimea, poti sa slabesti fara probleme si sa nu ai niciodata senzatia de foame.

Cercetatorii de la University of Medical Sciences din Iran au efectuat recent un studiu pe 44 pe femei care aveau probleme cu kilogramele in plus. Acestea au fost impartite in doua grupuri. Timp de 3 luni de zile aceste femei au avut o dieta extrem de restrictiva, consumand aproximativ 500 de calorii pe zi. Pe langa asta, femeile din primul grup au consumat cate 3 grame de seminte de chimen in fiecare zi, combinate cu 140 de grame de iaurt. Celelalte au mancat aceeasi cantitate de iaurt, fara seminte de chimen.

 

Dupa trei luni de zile femeile care au inclus in dieta lor chimenul au slabit cu pana la 8-10 kilograme mai mult, decat celelalte. In plus, procentul de grasime pe care acestea le-au pierdut a fost de 6%, in conditiile in care femeile din al doilea grup au pierdut aproximativ 2%.

Chimenul este ingredientul minune care le-a ajutat pe toate femeile din primul grup analizat de cercetatori sa piarda un procent mai mare de grasime si sa slabeasca mai mutel kilograme. Acest lucru se datoreaza continutului de fitosteroli, substante chimice care reduc nivelul de colesterol si accelereaza metabolismul. Desigur, modul in care toti subiectii au pierdut in greutate a fost influentat si de alti factori precum stilul de viata, mediul extern in care au trait si nivelul de stres la care au fost supusi. Nu uita ca o alimentatie corecta si echilibrata este extrem de importanta daca vrei sa slabesti si sa ramai sanatos!

 

 

Continue Reading

More in Homepage

Popular

To Top