Connect with us

Există un remediu pentru CURĂȚAREA PLĂMÂNILOR de tutun dar și de praful din orașe!

Sanatate

Există un remediu pentru CURĂȚAREA PLĂMÂNILOR de tutun dar și de praful din orașe!

Dacă sunteți o persoană care fumează constant sau sunteți fost fumător care a renunțat de ani buni la acest viciu, în urma au rămas câteva daune pulmonare.

Ar fi bine să știți că există câteva rețete și modalități prin care să ajutați organismul să curețe plămânii de toți acești factori nocivi.

sanatate-ceai-sunatoareSfaturile acestea pot fi de folos atât fumătorilor cât și nefumătorilor:
– Consumul de lactate trebuie stopat cu 2 zile înainte de a incepe tratamentul
-Trebuie sa bei un ceai de sunătoare in seara de dinaintea inceperii regimului. El va ajuta la curățarea toxinelor din intestine.
-Deasemenea, foarte important este ca pe parcursul procesului de detoxifiere, plămânii să nu fie incărcati.
Metode naturale de curățare a plămânilor:
1.Din sucul a două lămâi si 300 ml de apa se prepară un amestec și se bea înainte de micul dejun.
2.Se beau 300 ml de suc de grapefruit sau ananas în timpul prânzului. Acesta conține antioxidanți naturali, foarte importanți pentru sănătatea plămânilor.
3.După amiaza în jurul orei 16, consumă 300 ml de suc proaspat de morcovi. Acesta va ajuta la îmbunătățirea alcalinității din sânge.
4.Înainte de cina trebuie sa bei 300 ml de suc bogat în potasiu (se pun in storcător: 300gr păstârnac, 200gr măcriș și 300gr castraveți)

 

Pe lângă consumul de sucuri, pe parcursul celor 3 zile de regim va trebui să faceți puțină mișcare si să încercați să dormiți suficient. Eventual, faceți înainte o baie fierbinte de cel puțin 20 de minute și incearcați să vă relaxați.
Acest regim poate părea dificil, însă rezultatele sunt cele așteptate! Vă veți convinge singuri că plămânii voștri s-au curățat!

Continue Reading

More in Sanatate

Popular

To Top