Connect with us

Poti sa ti le faci SINGUR, acasa! PAD-uri pentru picioare care iti ELIMINA din corp toate TOXINELE periculoase

Sanatate

Poti sa ti le faci SINGUR, acasa! PAD-uri pentru picioare care iti ELIMINA din corp toate TOXINELE periculoase

Stilul nostru de viata inactiv are efecte negative directe asupra circulatiei noastre. Aceasta tinde sa se desfasoare in partea de jos a organismului, in jurul gleznelor, in jurul gambelor si a talpilor.

Prin urmare, plasarea pad-urilor care detoxifica organismul ar trebui sa se faca la nivelul talpilor, acest lucru ajutand sangele sa circule normal si in trunchi.

Pad-urile detoxifiante sunt de fapt niste plasturi mai mari pe care se aplica tratamente. Acesti plasturi se aplica pe talpi inainte de a merge la culcare pentru a elimina toate toxinele din orgasnim in timpul noptii. Aceste pad-uri au fost folosite pentru prima data in Japonia.

Efectele acestora sunt aproape instantanee. Dimineata vei observa ca toxinele au iesit efectiv din organism prin faptul ca pad-urile for fi inegrite. Mai mult, aplicarea lor inlatura durerile de articulatii, reduce oboseala si durerile de cap.

imageedit_1_5107603635

Desi le poti cumpara gata facute, este important sa stii ca poti sa le faci si in casa. Daca alegi aceasta a doua cale, gasesti aici modul in care sa le pregatesti:

Aveti nevoie de urmatoarele: 

  • ceapa
  • usturoi
  • tampoane de tifon adezive
  • apa
  • sosete

Instructiuni:

  1. Trebuie sa toci marunt usturoiul si ceapa si sa le pui deoparte.
  2. Toarna apa intr-un vas si las-o sa fiarba. Adauga bucatile fine de ceapa si usturoi in apa clocotita si las-o sa fiarba inca 10 minute.
  3. Lasa apa sa se linisteasca pentru 20 de minute. Toarna apa racita pe centrul tampoanelor de tifon. Daca ai turnat prea mult, stoarce excesul.
  4. Lipeste tampoanele pe talpi, dar ai grija ca partea centrala sa fie bine fixata pe talpa.
  5. Pune-ti sosetele pentru a impiedica pad-urile sa cada.

Dimineata vei vedea rezultatele!

 

sursa:andreiturcu

 

Continue Reading

More in Sanatate

Popular

To Top