Connect with us

Cele 2 zodii masculine cu care orice femeie s-ar marita

Stil de viata

Cele 2 zodii masculine cu care orice femeie s-ar marita

Orice femeie si-ar dori o relatie cu acesti nativi!

In ochii femeilor, doua zodii masculine ar fi ideale pentru o casnicie de durata. Sunt cei mai responsabili barbati din zodiac, iar secretele lor in intretinerea unei relatii au fost descoperite de astre.

BARBATUL CAPRICORN

Barbatul Capricorn este recunoscut pentru capacitatea sa de munca, de introspectie. Este genul barbatului sigur pe fortele proprii, sincer cu partenera de viata si mereu dispus sa faca sacrificii pentru binele relatiei.

Capricornul este un bun afacerist si stie sa managerieze treburile casei. Barbatul Capricorn e tot ce isi poate dori o femeie: desi e timid, e pasional, iar latura sa focoasa iese la iveala doar in intimitate. Acest nativ stie cum sa isi tina partenera aproape, insa trebuie precizat ceva.

Daca femeia de langa el nu ii raspunde anumitor capricii, relatia se poate raci si rupe foarte usor. Ca orice alta persoana, si Capricornul are sensibilitatile si mofturile sale. Le poti intelege foarte usor daca alegi calea dialogului.

BARBATUL FECIOARA

Barbatul Fecioara poate fi de doua tipuri: ori este extrem de exigent, insa responsabil cu relatia sa, ori este foarte timid si usor de manipulat (dus la altar). Orice varianta ai intalni, sa ai o relatie cu un barbat Fecioara este o binecuvantare.

Nu vei avea probleme cu curatenia deoarece este maniacal in aceasta privinta. Nu este un mare fan al gatitului, insa isi doreste sa traiasca intr-un mediu curat si sanatos. Cu nativul Fecioara iti poti propune idealuri marete.

Desi pare rigid, ironic, intransigent, are o latura inocenta care iese cu greu la iveala. Cu barbatul Fecioara poti sa iti faci planuri de viitor interesante. Visul unui sot Fecioara este sa calatoreasca in jurul lumii cu femeia de langa el. Pentru el, o relatie perfecta ar trebui sa fie o luna de miere pana la adanci batraneti.

 

Continue Reading

More in Stil de viata

To Top