Connect with us

Este mai rece ca gheata! Uite despre ce zodie se spune asta!

Homepage

Este mai rece ca gheata! Uite despre ce zodie se spune asta!

Despre urmatoare zodie se pot spune multe, insa nu toate de bine. Vezi ce nativ este considerat mai rece ca gheata!

Zodia la care ne vom opri azi este extrem de motivata si concentrata pe cariera. Semn de pamant, acest nativ are un spirit de initiativa iesit din comun si se pricepe de minune sa faca planuri. Stie foarte bine de unde sa inceapa si nu se lasa pana nu finalizeaza un proiect, urmand sa treaca imediat la un altul.

Nu-i place sa mearga la drum fara sa cunoasca destinatia si nu intreprinde nicio actiune pana nu are un scop bine stabilit, intrucat, pentru acest nativ, un lucru facut doar de amorul artei este unul inutil.

Munceste tot timpul si este atras de putere, astfel ca partea sentimentala nu-l atrage deloc. Nici acum nu te-ai prins despre ce zodie este vorba?

Ne referim aici la Capricorn, al 10-lea semn din horoscop, nativ guvernat de Saturn. Nu degeaba ziua lui de nastere cade mereu iarna, caci despre acest nativ se spune ca are sufletul de gheata.

Are mereu mintea limpede tocmai pentru ca „nu-si bate capul cu sentimentele” dupa el insusi ar spune si refuza sa se lase guvernat de emotii. Mai mult, din punctul lor de vedere, sarcinile sunt facute sa fie duse la bun sfarsit fara a le amesteca cu placerea.

Intotdeauna calmi si reci ca gheata, Capricornii sunt cei mai aprigi sefi, caci nu vei reusi niciodata sa-i indupleci cu lacrimile tale. Din punctul lor de vedere derapajele nu sunt acceptate sub nicio forma, iar persoanele care mizeaza pe sentimente sunt slabe si nu merita atentia lor.

Capricornii ajung sa lege amicitii formale doar cu cei care ii pot ajuta sa urce pe scara ierarhica, insa se vor debarasa de ei odata ajunsi in top. „Scopul scuza mijloacele” ar spune Capricornii, astfel ca singurele compromisuri pe care le-ar face in aceasta viata ar fi doar pentru a-si atinge scopurile.

Sunteti de acord cu cele spuse despre Capricorn? Ce ar mai fi de adaugat?

 

Continue Reading

More in Homepage

Popular

To Top