Connect with us

Moment decisiv pentru viata sentimentala a Gemenilor. Citeste sfatul zilei de 25 mai 2016

Stil de viata

Moment decisiv pentru viata sentimentala a Gemenilor. Citeste sfatul zilei de 25 mai 2016

Zi excelenta din punct de vedere sentimental pentru Gemeni

Gemenii asteapta cu sufletul la gura un eveniment important pentru viata lor sentimentala. Citeste sfatul zilei de 25 mai 2016 pentru zodia ta.

ZODIA ZILEI: GEMENI

Tot ce se petrece azi in inima ta are o conotatie profunda. Vrei sa revii la persoana aceea care se multumea cu lucruri marunte, vrei sa gasesti un partener de viata care sa te accepte cu bune si rele. La poarta inimii tale bate azi cineva, deci pregateste-te pentru orice. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Teama si neincrederea se instaleaza intr-un mod perfid in inima ta si tot ce conteaza acum pentru tine e sa depasesti aceasta etapa. Respira adanc si gandeste la rece lucrurile. Numarul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Primesti o suma de bani importanta azi si vrei sa ii cheltui cu ceva mai multa chibzuinta. Pune deoparte cativa bani ca sa iti duci la bun sfarsit anumite proiecte ce nu mai suporta amanare. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Ti-ai canalizat toata energia pentru un eveniment de natura emotionala, mai degraba decat profesionala. Nu stii ce sa faci ca sa iti concentrezi toata atentia spre ceea ce te intereseaza cu adevarat. Fa pasi marunti. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Un musafir nepoftit iti creeaza stari de disconfort si nu stii cum sa il dai la o parte. Fii transant pentru ca unii oameni ti se pot urca in cap daca le acorzi prea multa atentie. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Chiar nu ai de ce sa te compari cu cei din jur. Trebuie sa te concentrezi asupra lucrurilor care te definesc. Nu esti perfect si nu vei fi niciodata. Accepta acest lucru! Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANTA

Esti tras in doua directii si nu stii pe care sa o alegi. Nu mai ai acea reactie spontana, acel fler, acea intuitie. Nu iti face prea multe griji pentru ca totul se va rezolva de la sine. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Unele proiecte inainteaza foarte greu. Nu iti place acest ritm al melcului si vrei sa spargi gheata. Mai ai putina rabdare! Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU SAGETATOR

Oamenii raspund ofertelor tale sub nivelul asteptarilor pe care ti le-ai facut. E timpul sa iti schimbi cercul de interese. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Nu toate lucrurile vor functiona asa cum ti le propui. Esti nevoit sa iti schimbi des directia si intentia in planurile tale majore. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU VARSATOR

O competitie care poate sa te faca popular te asteapta azi. Pune-ti mintea la contributie si da tot ce e mai bun din tine. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU PESTI

Te simteai bine in mediul in care te aflai, insa azi ceva iti spune ca trebuie sa pleci, sa lasi totul in urma, sa te dedici altor lucruri. Fa asta daca simti asa. Numarul norocos al zilei: 1.

 

 

Continue Reading

More in Stil de viata

Popular

To Top