Connect with us

Previziuni karmice 30 mai-5 iunie 2016. Jupiter schimba destinul celei mai incercate zodii !

Stil de viata

Previziuni karmice 30 mai-5 iunie 2016. Jupiter schimba destinul celei mai incercate zodii !

O saptamana cruciala in vietile tuturor nativilor! Jupiter curata tot!

Previziuni karmice 30 mai-5 iunie 2016. Planeta Jupiter continua sa isi exercite influenta asupra zodiilor, iar nativul cel mai incercat in perioada urmatoare va fi Fecioara. Destinul acestui semn de pamant se va schimba la 180 de grade: se vor incheia etape pentru a da deschide usa unor noi drumuri.

FECIOARA, TRANSFORMARI RADICALE SI NEASTEPTATE: JUPITER VINE CU SURPRIZE INCREDIBILE

Nativul Fecioara va avea o saptamana crancena din punct de vedere karmic. Se incheie un ciclu de 12 ani, iar Jupiter le marcheaza sufletul intr-un mod incredibil. Poate avea reactii hazardate deoarece se confrunta cu tot felul de situatii insolite mai ales intre 31 mai si 2 iunie.

Jupiter regleaza destinul Fecioarei dupa 12 ani in care a trebuit sa faca multe sacrificii. Va invata sa nu se mai puna pe locul doi si va pune la cale strategii foarte bune de comunicare pentru a se face inteleasa. Fecioara se va bucura de noi porti deschise si va inchide etape dificile din viata ei.

LEUL, SCORPIONUL SI CAPRICORNUL – SAPTAMANA DEBUSOLANTA

Leul va avea de suferit din cauza nesinceritatii sale. Viata ii va demonstra ca primeste exact ceea ce ofera. Daca vrea ca oamenii sa nu il mai minta va trebui sa inceapa chiar el sa fie mai deschis la toate capitolele. Scorpionul va trai si el sentimente negative, mai ales din data de 1 iunie incolo, iar Capricornul va avea doua zile crancene (31 mai si 1 iunie). Contradictiile interioare vor cuprinde acest nativ, iar nesiguranta sa va duce la hipersensibilitate.

TAURUL SI PESTELE REZOLVA PROBLEME CONTRACTUALE

Taurul va rezolva o serie de probleme ce tin de hartii, de birocratie. De asemenea, se poate implica intr-un proiect care are legatura cu sfera protectiei sociale. Pestele se va relaxa suficient incat sa isi limpezeasca gandurile si va castiga o etapa importanta in cariera. Va semna cateva contracte care pot aduce o caruta de bani, dar trebuie sa fie foarte atent la cheia in care citeste clauzele.

SAGETATORUL EVADEAZA

Cuvantul magic pentru Sagetator in saptamana care urmeaza este EVADARE. Va reusi sa priveasca toate probleme cu alti ochi. Schimbarea opticii este esentiala intr-o batalie care merita castigata pentru binele si linistea acestei zodii. Sagetatorul beneficiaza si el de prezenta lui Jupiter in Fecioara si regleaza cateva lucruri in destinul sau karmic.

BERBECUL TREBUIE SA DEA CATEVA PROBE IMPORTANTE IN RELATIE

Berbecul va fi si el debusolat in perioada 30 mai – 5 iunie. Va incerca sa isi gaseasca linistea, insa va fi lovit cand nu se asteapta de o criza cu institutiile statului. Va da o serie de probe importante mai ales daca se afla in perioada examenelor.

GEAMANUL, O STARE PROASTA GENERALIZATA

Relatia cu prietenii devine tot mai ciudata intre 31 mai si 1 iunie, iar intre 2 si 3 iunie acest semn de aer este greu incercat pe plan spiritual si are o stare proasta generalizata. Loviturile karmice pe care le va primi il vor determina sa ia decizii radicale.

RACUL ISI CONSOLIDEAZA STATUTUL PROFESIONAL, IAR VARSATORUL TREBUIE SA SE MOBILIZEZE DE URGENTA

Racul isi consolideaza statutul profesional prin relatiile pe care si le face. Va cunoaste persoane noi, interesante, de la care va putea invata lucruri pe care nu si le imagina vreodata. Pe de alta parte, Varsatorul trebuie sa se mobilizeze de urgenta, sa fie mereu cu ochii in patru, sa nu reactioneze tarziu la manusile care i se intind.

BALANTA ARE GRIJA DE FAMILIE

Balanta se gandeste serios la protejarea bunurilor familiale. Nu e exclus sa incheie niste contracte de asigurare a locuintei sau a unor obiecte valoroase vitale pentru bunastarea familiei. Va avea motive de enervare suficiente intrucat birocratia le va da batai de cap.

 

 

Continue Reading

More in Stil de viata

Popular

To Top