Connect with us

Top 4 Motive pentru care NU AI PARTE de sex!

Stil de viata

Top 4 Motive pentru care NU AI PARTE de sex!

Performanţele în dormitor ţin de o serie de reguli nescrise. Iată care sunt cele mai mari greşeli ce îţi distrug viaţa sexuală.

1. Nu ai grijă de tine suficient.
Multe femei au această tendință de a acorda mai mare atenție celor din jur,uitând de multe ori să aibă grijă de ele, în ciuda a ceea ce se spune în popor. Toată ziua și-o petrec desfășurând anumite activități, în agitație, iar seara când ajung acasă se simt prea obosite pentru a-și mai face timp să se gândească şi la viaţa sexuală.
Așadar, nu uitați să vă faceți timp și pentru voi și sa uitați pentru câteva momente de toată lumea si de toate problemele.

 

90-of-women-surveyed-likes-sex-in-the-woods
2. Nu ai o părere bună despre tine.
Știm bine că există multe femei care își reproșează singure anumite defecte, bineînțeles, multe închipuite, lucru care le va face să se simtă mereu încordate şi ruşinate în pat. Asta afectează mult viața sexuală de cuplu.
Deci, trebuie sa începi să te accepţi aşa cum eşti pentru că sigur partenerul tău face deja asta și o sa poți încet-încet să te vezi prin ochii lui și sa ai mai multă încredere în tine.
3. Mimezi orgasmul.
Sigur că am văzut cu toții filmele acelea de adulți în care actriţele sunt plătite să mimeze plăcerea. Tu nu trebuie să te iei după ele, căci in viața reală asta nu se întâmplă. Și va conduce la partide de amor tot mai eşuate. Pe lângă asta, îi vei transmite partenerului tău semnale confuze și el va înțelege că nu trebuie să depună prea mult efort ca să te ducă pe culmile plăcerii.
4. Nu experimentezi lucruri noi.
Atunci când vorbim de o relație de lungă durată, rutina poate dăuna grav vieții sexuale.Mulți au parte, mai mereu, de un singur tip de sex: cel din dormitor, făcut seara, când ambii parteneri sunt deja obosiți.
Dar exită și alte tipuri de sex care merită încercate măcar o dată în viață și care pot alunga rutina din cuplu: sexul pe roluri, sexul într-un loc public, pe plajă, în baie sau într-un loc interzis.
Fugiți din oraș măcar două zile, doar voi doi, așezați-vă într-unul dintre locurile de poveste ale țării noastre și faceți dragoste!

Continue Reading

More in Stil de viata

Popular

To Top