Connect with us

Zodii cu noroc la bani in luna iunie 2016

Stil de viata

Zodii cu noroc la bani in luna iunie 2016

Banii bat la poarta zodiilor in iunie.

6 zodii cu noroc la bani in luna iunie 2016: Vezi de unde vor veni verzisorii!

Cele 6 zodii cu noroc la bani in luna iunie 2016:

1. GEMENI

Banii nu reprezinta pentru tine in nicio luna principala problema. Prin urmare, nici in iunie nu vei avea de furca cu ei. Cu toate astea, in jurul datei de 20 a lunii vei primi un bonus binemeritat pentru o actiune pe care ai facut-o recent si pe care nu dadeai doi bani. Tocmai pentru ca ai ignorat-o, soarta te rasplateste aratandu-ti ca munca ta este productiva indiferent cat de importanta o consideri.

2. LEU

Iese soarele si pe strada ta! Dupa lungi perioade de agonie, putem spune ca luna iunie va fi startul belsugului pentru tine. Din iunie incolo, pana departe prin noiembrie, nu vei avea absolut nicio problema din punct de vedere financiar. Asta e un motiv de bucurie, dar trebuie sa inveti sa fii si responsabil cat de cat cu cheltuirea acestora. Asadar, banii vin, dar nu uita ca pot pleca foarte usor daca nu stii sa ii chivernisesti.

3. RAC

Profesionalismul tau are un pret: unul destul de mare chiar! Iti vei da seama de eficienta ta la locul de munca in jurul datei de 18 iunie. Tine minte aceasta data pentru ca va trebui sa iti pregatesti sertarasele si portofelul pentru boom-ul economic ce te asteapta. Tot ce vei castiga in perioada urmatoare vine prin munca cinstita.

4. SAGETATOR

Avand in vedere ca la capitolul dragoste stai perfect, te asteptai sa ai probleme cu banii, nu-i asa? Tu esti acel nativ de foc care niciodata nu le poate avea pe toate. Luna iunie pare sa fie o exceptie din acest punct de vedere, asa ca inarmeaza-te cu cosurile de cumparaturi si planurile tale de investitii.

5. FECIOARA

Nu vrei sa te mai imprumuti de la nimeni nici in ruptul capului. Vei avea aceasta ocazie unica in ultimele luni pentru ca in iunie vei castiga suficienti bani (unii extra-job) incat sa iti faci planuri pentru tine. Nu e exclus ca banii care vin pe langa salariul tau sa fie folositi pentru a merge la concertul vietii tale sau intr-o mica excursie in afara tarii.

6. VARSATOR

Stai bine si la capitolul dragoste, dar si la bani. Esti una din acele zodii cu noroc la bani nesperat. Socoteala de acasa nu se potriveste niciodata cu cea din targ in cazul tau, chiar si atunci cand e de bine. Vei avea o luna in care iti vei permite un trai decent, iar daca tragi putin mai tare, luxul va fi doar o chestiune de bifat.

 

 

Continue Reading

More in Stil de viata

Popular

To Top